Voitko olla hiljaa? 12″ LP + T-Paita

Sis. ALV.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

RAJOITETTU ERÄ

– EarthPositive EP01 Unisex Organic Classic Cut T-shirt
– Paidan väri: keltainen (mallistossa nimellä ”Mango”)
– Logon painoväri: oranssi (logo taustalla joka näkyy ainoastaan tietyssä valaistuksessa), ruskea (teksti päällä näkyy aina)
– Basic style, suora leikkaus sivusaumoilla
– 100% luomupuuvillaa (155 g)
– Hiilijalanjälki on n. 90% pienempi kuin tavanomaisen tuotteen

Huom! tuote on unisex mitoituksella. Valmistajan suositus naisille yhtä kokoa tavanomaista pienempää.

Paitojen painatukset on tehty käsityönä perinteisellä silkkipainomenetelmällä, jonka painatusjälki on peittävä ja hyvin kulutusta kestävää. Painopaikkana Painoverstas Primeval Vision (Oulu).

Voitko olla hiljaa? (12″ LP)

A
Kiljupunkkarit (2’20)
Voitko olla hiljaa? (2’37)
Oo mun beibe (2’01)
Kuusi pöljää (2’33)
Aivot kiehuu (2’28)
Tanssi poika! (1’54)

B
Sunnuntaiaamu (2’45)
Soo soo (1’29)
Mulkku (1’40)
Hullu poika (4’02)
Selvitään kyllä (2’39)

Vinyylilevyjen tuotannosta vastaa kotimainen Royal Mint Records.
Julkaisu 11.11.2022
Tilauserä 50 kpl

Äänitys & Miksaus: Janne Huotari (Space Studios)
Masterointi: Jarno Alho (Alho Audio Mastering)
Kansitaide: Tuomas Mujunen
Valokuva: Päivi Mäkelä

Lontoolaisen Continental Clothing Companyn EarthPositive-tuotteet täyttävät korkeimmat mahdolliset ympäristölliset, sosiaaliset ja eettiset standardit. Ne todella edustavat vastuullista tekstiiliteollisuutta.

Ne on valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta luomupuuvillasta Intiassa tuuli- ja aurinkovoimalla. Global Organic Textile Standard -sertifikaatti (GOTS) takaa, että puuvilla on luomua siemenestä valmiiseen tuotteeseen asti.

Puuvilla tuotetaan alueella, jossa 95% vedestä saadaan monsuunisateista, mikä vähentää keinokastelun tarvetta viljelyssä.
Värjäyksessä on käytetty ympäristöystävällistä menetelmää, jossa vesi kierrätetään tehokkaasti. Kaikki kankaat on värjätty GOTS:n hyväksymillä kemikaaleilla, ja ne täyttävät Öko Tex Standard 100 -sertifikaatin 1. luokan eli lastenvaatteille asetetut vaatimukset.

Ekologisuus ja eettisyys on huomioitu myös tuotannon muilla osa-alueilla. Fair Wear Foundation -sertifikaatti takaa, että tuotteet on valmistettu eettisesti FWF:n ehtojen mukaisesti, eli kaikissa eri valmistusvaiheissa mukana olevien työntekijöiden oikeuksista on huolehdittu, he ovat saaneet kohtuullisen palkan ja heillä on ollut turvalliset työskentelyolosuhteet.

Koska valmistuksessa käytetään ympäristöystävällisiä ja tehokkaita menetelmiä sekä tuuli- ja aurinkovoimaa ja ne kuljetetaan laivalla Intiasta Eurooppaan, EarthPositive-tuotteiden hiilijalanjälki on noin 90% pienempi kuin vastaavien tavanomaisten tuotteiden, minkä vahvistaa Carbon Trustin myöntämä sertifikaatti.

Koska EarthPositive on onnistunut laskemaan kasvihuonepäästönsä esiteolliselle tasolle, kaikilla sen tuotteilla on Climate Neutral -merkki. EarthPositiven tekstiileillä on siis positiivinen sosiaalinen viesti ja minimaalinen ympäristöllinen jalanjälki.

Lisätiedot

Valitse koko

S, M, L, XL, XXL